Δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία Μπαλοδήμου η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλαδα» (βίντεο-φωτο)

Δημοσιεύτηκε: 04/12/2018 - 10:55

Ήταν 28 Απριλίου του 1992 όταν η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε πρεμιέρα και άνοιξε το δικό της κεφάλαιο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Η εκπομπή έγινε αμέσως αγαπημένη καθημερινή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού -τα νούμερα τηλεθέασης εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας του προγράμματος.
Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν αρκετές αλλαγές στη σύσταση της εκπομπής: αρκετά ήταν τα πρόσωπα που πέρασαν από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στη συμπαρουσίαση. Άλλα παρέμειναν στο πλευρό του για χρόνια, άλλα ολοκλήρωσαν τον κύκλο παρουσίας τους νωρίς.
Η δημοσιογράφος και επί χρόνια συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, Μαρία Μπαλοδήμου, υπήρξε η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του.
Ο ορθός λόγος και η ευγενής και διακριτική της παρουσία στην εκπομπή την κατέστησαν συμπαθές πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό. Μετά την λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή δεν την είδαμε ξανά μπροστά από τις κάμερες. Η ίδια είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις δημόσιες εμφανίσεις της.
Παραμένει δημοσιογραφικά ενεργή. Αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και δεν επιζητά τηλεοπτική παρουσία.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν λίγες ημέρες στα εγκαίνια της έκθεσης «Leonardo Da Vinci-500 of Genius» που πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Το στιλ της δεν έχει αλλάξει μέσα στο χρόνο.
Ποζάρει στον φακό με το ίδιο χαμόγελο που είχε πάντα μπροστά στην κάμερα.