Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Δεκέμβριο

Δημοσιεύτηκε: 03/12/2018 - 21:05

Δεκέμβριος έφτασε και υπάρχουν μερικά ζώδια που θα τον απολαύσουν περισσότερο από άλλα. Αυτή η χρονιά έρχεται στο τέλος της και αν μας δίδαξε κάτι, αυτό είναι να έχουμε πίστη. Μας θύμισε πως έχουμε δύναμη και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι κι αν συμβεί.
Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, μία μέρα πριν η Αφροδίτη μπει στο ίδιο ζώδιο. Ευτυχώς, ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στις 6 Δεκεμβρίου, πάνω στην ώρα για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, την επόμενη μέρα. Ο Δεκέμβριος φαίνεται πως θα είναι ένας καλός μήνας.
Δείτε ποια ζώδια θα έχουν τον καλύτερο μήνα: 
Λέων
Ο ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται στον Τοξότη και στον πέμπτο οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητάς σας. Νέος έρωτας; Νέο project στα σκαριά; Είστε στα καλύτερά σας και τίποτα δεν θα σας εμποδίσει αυτόν τον μήνα. Οπότε εκμεταλλευτείτε τον.
Τοξότης
Χρόνια πολλά Τοξότες! Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εσάς και γιορτάζετε ήδη. Ο ανάδρομος Ερμής μόλις έφυγε από το ζώδιό σας και θα νιώσετε καλύτερα. Επίσης, ο τυχερός σας πλανήτης, ο Δίας, εργάζεται σκληρά στο ζώδιό σας και σας φέρνει την τύχη που χρειάζεστε και αξίζετε για τους επόμενους 13 μήνες.
Αιγόκερως
Αρχίζετε να νιώθετε ξανά ο εαυτός σας. Ξεκουραστείτε και ετοιμαστείτε ψυχολογικά για τα καλύτερα που έρχονται μαζί με τα γενέθλιά σας. Ο τυχερός Δίας βρίσκεται στον 12ο οίκο των ονείρων και του υποσυνείδητού σας και θα φέρει θετικές αλλαγές. Μέχρι τότε, ξεκουραστείτε και απολαύστε τις γιορτές.